Categorie: Workshops

Worshop succes! inzameling stopt

Dank aan allen die hebben gedragen om het een succes te maken in welke vorm dan ook. Erg fijn!

Voorafgaand aan de lichtroute waren er ook dit jaar weer workshops. Kinderen en volwassenen deden mee. De opkomst was geweldig en iedereen genoot van het knutselen en ideeen delen met elkaar. Deze dagen werden gehouden op:

1e workshop maandag 18 november:
Voor de schoolkinderen direct na schooltijd 15:15-16:30 u
locatie: OBS Stedeke
Liefst op tijd er zijn maar als het echt niet kan mag je ook wat
later binnen komen lopen

2e workshop zaterdag 30 november:
Voor iedereen. Kinderen onder de 8 jaar graag onder begeleiding
van een volwassene. 14:30 – 16:30 u
locatie: Molenaarshof Diepenheim

Oude lampenkappen en/of oude paraplu’s werden beschikbaar gesteld door de organisatie en  met lampensnoertjes verlicht. Materiaal en workshops zijn altijd gratis Het was gezellig en super leuk!

0

KKLR duurzaamheid project laatste nieuws

De duurzaamheids wijntasjes zijn nu ook verkrijgbaar bij Wijnbeleving Diepenheim http://www.wijnbeleving.info/nl/voorstellen/ Dank je Mariska voor je medewerking. Erg blij mee ! De wijntasjes zijn herbruikbaar en leuk om te geven.

Wij zijn heel blij dat Noemi Beauty Goor https://www.noemibeauty.nl/ voor de duurzaamheids tasjes van Kerstkind Lichtroute heeft gekozen voor verpakking van haar producten. Weet jij iemand die dit ook graag wil en op die manier onze Stichting steunt? Laat het ons a.u.b. weten. Up-cycling van producten is goed voor het milieu.

KKLR duurzaamheid project, cadeau tasjes

U zult het misschien niet weten, maar de textielindustrie is een van de grootste boosdoeners qua afvalmateriaal. Slechts 30% van de textiel wordt gerecycled. Dit duurzaamheid project helpt een klein beetje mee, hoe leuk zou het zijn om hier ook aan mee te werken.

Wij bij KKLR hebben het initiatief genomen hier iets mee te doen en hebben gedoneerde reststoffen en garens gebruikt om deze een tweede leven te geven in de vorm van cadeau tasjes. Leuk want je kunt ze ook weer weggeven. Met grote dank aan de hulp van de Hervormde Vrouwen Groep (HVG) Diepenheim en de bewoners van het WoZoCo en vele vrijwilligers voor hun inzet bij het maken.

Deze milieuvriendelijke, duurzame en unieke cadeau tasjes zijn te koop via onze Facebook pagina of via email op deze website. Alle opbrengsten gaan direct naar de Stichting Kerstkind Lichtroute Diepenheim en wordt geïnvesteerd in evenementen voor Diepenheim.

Mocht u zelf reststoffen in huis hebben (denk aan bijv. oude gordijnen, kussens, garen), dan kunt u met deze pdf klik hier met foto’s, zien hoe u zelf zo’n cadeau tasje kan maken.

Via dit duurzaamheid project willen wij ons steentje bijdragen in het hergebruiken van materialen, en de hoeveelheid afval terugdringen.

Wilt u bestellen dat kan via deze website stuur dan email naar info@kklr.nl Via Facebook pagina of neem contact op met één van de bestuursleden. Kosten zijn € 2,50 per stuk (stof genaaid) en voor de gebreide € 7,50 per stuk. Binnenkort komen er meer voorbeelden op deze pagina. Zie onze FB pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Wat heb je nodig

Download pdf met instructies: download klik hier.

Nu beschikbaar voor verkoop

bestel via info@kklr.nl

0