Categorie: Workshops

Workshops van stg. KERSTKIND LICHTROUTE

Voorafgaand aan de lichtroute zijn er ook dit jaar weer workshops. Kinderen en volwassenen kunnen hier aan mee doen. Je mag opgeven (zie email hieronder) maar dat hoeft niet. Jullie zijn van harte welkom om te delen in de voorpret.

1e workshop maandag 18 november:
Voor de schoolkinderen direct na schooltijd 15:15-16:30 u
locatie: OBS Stedeke
Liefst op tijd er zijn maar als het echt niet kan mag je ook wat
later binnen komen lopen

2e workshop zaterdag 30 november:
Voor iedereen. Kinderen onder de 8 jaar graag onder begeleiding
van een volwassene. 14:30 – 16:30 u
locatie: Molenaarshof Diepenheim

Als je een oude lampenkap en/of oude paraplu hebt en een lampensnoertjes op batterij mag je die meenemen. Wij hebben ook nog wel wat materialen en dat is gratis beschikbaar.
We gaan o.a. verlichte lampions van oude lampenkappen maken. Van de paraplu’s maken wij lichtfiguren. Ben je ook benieuwd hoe het allemaal gaat worden, kom dan ook en neem familie en vrienden mee naar de workshops. Super leuk!

Wil je helpen met de voorbereidingen op 14 december of met opruimen op 15 december, geef je dan op bij info@kklr.nl

0

KKLR duurzaamheid project laatste nieuws

De duurzaamheids wijntasjes zijn nu ook verkrijgbaar bij Wijnbeleving Diepenheim http://www.wijnbeleving.info/nl/voorstellen/ Dank je Mariska voor je medewerking. Erg blij mee ! De wijntasjes zijn herbruikbaar en leuk om te geven.

Wij zijn heel blij dat Noemi Beauty Goor https://www.noemibeauty.nl/ voor de duurzaamheids tasjes van Kerstkind Lichtroute heeft gekozen voor verpakking van haar producten. Weet jij iemand die dit ook graag wil en op die manier onze Stichting steunt? Laat het ons a.u.b. weten. Up-cycling van producten is goed voor het milieu.

KKLR duurzaamheid project, cadeau tasjes

U zult het misschien niet weten, maar de textielindustrie is een van de grootste boosdoeners qua afvalmateriaal. Slechts 30% van de textiel wordt gerecycled. Dit duurzaamheid project helpt een klein beetje mee, hoe leuk zou het zijn om hier ook aan mee te werken.

Wij bij KKLR hebben het initiatief genomen hier iets mee te doen en hebben gedoneerde reststoffen en garens gebruikt om deze een tweede leven te geven in de vorm van cadeau tasjes. Leuk want je kunt ze ook weer weggeven. Met grote dank aan de hulp van de Hervormde Vrouwen Groep (HVG) Diepenheim en de bewoners van het WoZoCo en vele vrijwilligers voor hun inzet bij het maken.

Deze milieuvriendelijke, duurzame en unieke cadeau tasjes zijn te koop via onze Facebook pagina of via email op deze website. Alle opbrengsten gaan direct naar de Stichting Kerstkind Lichtroute Diepenheim en wordt geïnvesteerd in evenementen voor Diepenheim.

Mocht u zelf reststoffen in huis hebben (denk aan bijv. oude gordijnen, kussens, garen), dan kunt u met deze pdf klik hier met foto’s, zien hoe u zelf zo’n cadeau tasje kan maken.

Via dit duurzaamheid project willen wij ons steentje bijdragen in het hergebruiken van materialen, en de hoeveelheid afval terugdringen.

Wilt u bestellen dat kan via deze website stuur dan email naar info@kklr.nl Via Facebook pagina of neem contact op met één van de bestuursleden. Kosten zijn € 2,50 per stuk (stof genaaid) en voor de gebreide € 7,50 per stuk. Binnenkort komen er meer voorbeelden op deze pagina. Zie onze FB pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Wat heb je nodig

Download pdf met instructies: download klik hier.

Nu beschikbaar voor verkoop

bestel via info@kklr.nl

0