Welkom

0 Door

Welkom en wat leuk dat je onze site bezoekt.

Zonder de hulp van vrijwilligers, verenigingen, clubs, donateurs, scholen, sponsoren en ondernemers kan zo iets moois niet bestaan. Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen heel hartelijk te danken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. Dit brengt ons samen.

De wisselende locaties waar wij gebruik van mogen maken zijn allemaal wonderschoon en de verlichting langs de route maakt de tocht naar de Kerststal majestueus en sprookjesachtig. De sfeer wordt gecompleteerd door prachtige zang, theater, muziek en kunst. Samengevat, het is een fantastisch evenement voor het hele gezin en bedoeld voor iedereen ongeacht, afkomst, religie of geloofsovertuiging. Gewoon, maar vooral “buiten” gewoon gezellig.

Om de sfeer alvast te proeven staan onder “media” foto’s en filmpjes van de routes van voorgaande jaren.

Deze website zal continue aangevuld worden (en FB pagina ook) met aanvullende informatie, maar mocht u nu al vragen hebben of u wilt zich aanmelden als vrijwilliger en/of als vriend van KKLR, mail dan even naar info@kklr.nl.

Wij hopen u allen te mogen begroeten in Diepenheim op

zaterdagavond 18 december 2021 vanaf 19:00

Met hartelijke groet namens het bestuur,

Yvonne Kalter-Ten Tije

Voorzitter