Sponsoring Rabofonds

0 Door

Ongelooflijk blij verrast waren wij als bestuur van Stg. Kerstkind Lichtroute Diepenheim toen wij van Erna Polman, afgevaardigde van de RABO fonds Centraal Twente, een cheque ontvingen vorige week van maar liefst € 2.000,00. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij KKLR en dan niet alleen in producten maar nog veel belangrijker investeren in mensen dus onze gemeenschap! Het afgelopen jaar heeft de bevolking geholpen met verzamelen van glazen potjes, paraplu’s, parasols, lampenkappen en het maken van duurzaamheid ‘s tasjes. Veel vrijwilligers zetten zich in voor onze Stichting. Dat is fijn en dat het op deze manier erkent wordt zie ik als een compliment voor de hele gemeenschap! Want zoals ik al vaak heb gezegd en geschreven: “Samen werk, samen sterk”. Nogmaals willen wij de RABObank Centraal Twente HEEL hartelijk bedanken voor deze gulle bijdrage. Ook een GROOT dank je wel voor alle hulp vanuit de gemeenschap! Zonder vrijwilligers kunnen wij niet bestaan. Wij maken er een mooi evenement van voor heel Diepenheim! Namens het bestuur mocht ik Erna een duurzaamheid ‘s tasje overhandigen. Wij zien jullie graag allemaal op 14 december bij de Molenaarshof Grotestraat Diepenheim, aanvang 19:00 uur.